Johan

Johan BlombergIk ben Johan en bij mij is uw offerte aanvraag in goede handen!

Alle calculaties worden door ons zelf gemaakt. Nadat het werk is opgenomen en de tekeningen zijn gereed, maak ik een kostenberekening. Prijzen voor installaties worden bij vaste relaties door ons opgevraagd en dit geldt ook voor de prijzen van bouwmaterialen. Samen met Martin, de werkvoorbereider, (of werkopnemer) spreken we de plannen door om zo tot een slimme aanpak te komen.

Slim calculeren
Ik vind het een uitdaging om slim te calculeren en zaken zo goed mogelijk voor u uit te zoeken, zodat we tot een zeer scherpe prijs kunnen komen. Hierbij staat uiteraard de kwaliteit hoog in het vaandel. Wij willen dusdanig calculeren dat we concurrerend zijn, maar ook een stukje nazorg kunnen leveren. Belangrijk is dat goed wordt omschreven wat we doen en leveren voor de opgegeven prijs, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten.

Neem contact met mij op
U kunt mij of mijn collega's altijd bellen en ik sta u ook graag te woord per mail, via het contactformulier van de deze website of via één van onze Social Media kanalen. Daarnaast kunt u altijd langskomen in onze werkplaats te Smilde, waarbij ik u graag verder van dienst ben.