Hendrik - Jan

Ik ben Hendrik-Jan en ik maak graag plannen bij u aan de keuken-tafel

Ik kom graag bij de mensen thuis om de eerste plannen te bespreken. Belangrijk is dat het gevoel wederzijds goed is. Vertrouwen is basis in een mogelijke relatie. Dit geldt zeker bij verbouwen. Je moet toch een bepaalde periode met elkaar samenwerken, daarom is het voor ons van het groot belang om vertrouwen van de klant te winnen en dit uiteraard ook te geven en na te komen.

Eerst luister ik naar uw wensen
Aan de keukentafel nemen we graag de plannen met u door. Eerst luisteren we goed wat uw wensen zijn. Vervolgens vullen wij deze wensen aan met adviezen. Als er dan een plan is ontstaan, gaan wij dit plan uit tekenen in een schetsontwerp en zullen deze dan voorzien van een prijskaartje. Ook de offerte wordt des gewenst aan de keukentafel besproken. Mocht het tot een opdracht komen dan stellen wij een contract op wordt het geheel met daarin de rechten en plichten voor beide partijen.

Neem contact met mij op
U kunt mij of mijn collega's altijd bellen en ik sta u ook graag te woord per mail, via het contactformulier van de deze website of via één van onze Social Media kanalen. Daarnaast kunt u altijd langskomen in onze werkplaats te Smilde, waarbij ik u graag verder van dienst ben.