Content

Johan BlombergHallo ik ben Johan directeur eigenaar van Gebr. Blomberg b.v.

Na meer dan 30 jaar het bedrijf met mijn broers te hebben gerund heb ik vanaf januari 2020 de leiding alleen over genomen. Samen met onze vertrouwde medewerkers zetten we de werkzaamheden voort op de wijze die u van ons gewend bent. Ik woon samen met Wilma en ben de trotse vader van een dochter en 2 zonen welke allemaal al op eigen benen staan. 

Naast de dagelijkse leiding en het begeleiden van de werkzaamheden hou ik me bezig met het opnemen van het werk en overleg met onze klanten, u dus. In een persoonlijk gesprek probeer ik er achter te komen wat de wensen zijn en probeer dit te vertalen in een passend plan.  Vervolgens wordt dat op kantoor verder uitgewerkt en word een calculatie gemaakt.  Aan de hand van de calculatie proberen we een passende en duidelijke offerte samen te stellen. 

Behalve dat ik druk ben met de werkzaamheden binnen het bedrijf ben ik ook al meer dan 25 jaar actief bij de vrijwillige brandweer. Toen ik werd gevraagd hoefde ik er niet lang over na te denken. Het helpen van mens en dier in nood trok en trekt me nog steeds aan, en geeft me nog altijd veel voldoening. Over het algemeen is het brandweer werk goed te combineren met het dagelijkse werk, al gaat de pieper ook wel eens als het niet zo goed past. 

Verder ben ik nog betrokken bij de Eendracht, Nederlands grootste 3 mast gaffel topzeil schoener. Sinds 2010 ben ik daar circa 25 dagen per jaar werkzaam als bootsman. Dit kan zijn op de Noordzee maar ook Spanje, Portugal, de Canarische eilanden en zelfs het Caribisch gebied wordt aangedaan. Steeds met wisselende, voornamelijk vrijwillige, bemanning en gasten. Het is mooi om te zien dat het iedere keer weer lukt om daar binnen een dag een hechte groep van te maken. 

Ik hoop van harte dat ons bedrijf u aanspreekt en dat we een uitnodiging van u mogen ontvangen.  We zullen onze uiterste best doen om voor u een passende offerte op te stellen en om er samen met u een mooi project van te maken.  

Groet’n Johan 

Op dit moment hebben wij geen acties maar u kunt bij ons natuurlijk altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Aann. Bedr. Gebr. Blomberg b.v. is volledig thuis in nieuwbouw projecten. Met onze kennis en ervaring kunnen wij ieder plan uitvoeren.

Wij hebben de kennis en ervaring in huis om u het gehele traject te kunnen begeleiden en uit te voeren. Wij kunnen ook uw plan toetsen aan de (bouw)regelgeving, welstandseisen en vergunning aanvraag. Aann. Bedr. Gebr. Blomberg b.v. verzorgd hiermee het volledige traject, van de eerste gedachte tot de sleutel van uw woning.

De mogelijkheden van een nieuwbouw woning
Naast de traditionele bouwmethodes met gemetselde muren en houten kozijnen zijn er nog legio mogelijkheden. Wij maken het dan ook mogelijk om te kiezen voor moderne toepassingen, denk hierbij aan het duurzaam bouwen. Dit kan bijvoorbeeld door het gebruik maken van kunststof kozijnen en deuren, maar ook aan milieuvriendelijke isolatie materialen. Wij staan u hierin graag met raad terzijde.

Aanpak nieuwbouwwoning
Er zijn twee mogelijkheden om uw wensen te realiseren. De eerste mogelijkheid is zelf het ontwerp te laten verzorgen en door ons te laten beoordelen. Na de beoordeling zullen wij een helder en duidelijk advies en offerte naar uw zenden en deze mondeling toelichten, zodat u een duidelijk inzicht heeft in wat de werkzaamheden en kosten zijn om het te laten bouwen.

pastoor Koelenweg

De tweede mogelijkheid is uw wensen vanaf de eerste stap met ons te delen. Wij zullen dan het volledige traject voor u uit handen nemen. Wij presenteren een ontwerp en op basis daarvan zullen wij uw droom werkelijkheid maken.

Afgeronde nieuwbouwprojecten
Aann. Bedr. Gebr. Blomberg b.v. heeft in het verleden vele nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Er is een brede variatie in nieuwbouwwoningen en geen enkele woning is gelijk. De kwaliteit van ons bedrijf komt volledig tot zijn recht als wij uw ideeën mogen vertalen naar een solide eindresultaat.

Aann. Bedr. Gebr. Blomberg b.v. heeft alles in huis voor uw verbouwing of aanbouw.
U wilt uw woning graag verbouwen of uitbreiden. Maar kan dat? Kan die muur daar zomaar weg en mag ik die dakkapel plaatsen? Hoe is het met de bouw- en regelgeving gesteld? Zomaar een aantal vragen waar je tegen aanloopt.  Hierin kunnen wij u in alles adviseren en ontzorgen.

Vakmanschap
Bij verbouw of aanbouw van bestaande objecten worden onze vakmannen ingezet. Onze vakman past zich aan aan de structuur van uw gezin. Ondanks de werkzaamheden moet uw gezinsleven zo normaal mogelijk kunnen functioneren. Om bijvoorbeeld de overlast van het slopen, breken en bouwen zoveel mogelijk te beperken werken wij onder meer met stofschermen. In de uitvoering van de werkzaamheden zetten wij de juiste mensen op de juiste plaats.

Uw wensen en eisen staan centraal

Uitbreiden woning Iepenlaan te Assen


De voordelen van Aannemersbedrijf Bedr. Gebr. Blomberg b.v. op een rij:

  • Snel en efficiënt werken
  • Minimale overlast tijdens de verbouwing
  • Mogelijkheid om een verbouwgarantie (via BouwGarant) af te sluiten
  • Garantie dat er Veilig en Gezond gewerkt wordt volgens VCA
  • Kennis & ervaring sinds 1919


U staat bij ons als klant centraal. Wij leveren u het perfecte resultaat.


Uw woning is aan groot onderhoud toe, bijvoorbeeld de vervanging van goten, kozijnen, het aanbrengen van nieuwe dakpannen of dakbedekking.

Misschien wilt u zelfs uw houten delen wel gaan vervangen voor kunststof exemplaren. Wellicht vraagt u zich af of deze onderhoudswerkzaamheden aan uw woning zomaar mogen? Wij helpen u graag op weg en kunnen u goed adviseren in het maken van de juiste keuzes. Vanuit onze jarenlange expertise houden wij rekening met het behoud van het karakter van uw bestaande of zelfs monumentale woning.

Iedere woning vereist onderhoud
Of het nu gaat om woningen, kantoren of monumentale panden, eens in de zoveel jaar zal er onderhoud gepleegd moeten worden. Voor het aanzien van uw bezit, maar ook bouwtechnisch gezien is dit van groot belang. Wanneer u uw woning niet tijdig onderhoud betekent het in veel gevallen dat deze er in waarde op achteruit zal gaan. Door tijdig onderhoud aan uw woning kunt u dit voorkomen, in veel gevallen is het zelfs zo dat uw woning in waarde zal stijgen door goed onderhoud.